«

»

Sep 21

Bukti PAS Kuat Fitnah


PAS Fitnah YB Kamalanathan Untuk Menutup Kurap Sendiri

Jika korang tengok gambar kat atas ni, tentu ada yang kata gambar RE-AL… Tapi sedarkah korang bahawa gambar di atas merupakan salah satu fitnah jahat PAS untuk menutup pekung sendiri dan memburukkan UMNO kononnya membenarkan YB Kamalanathan memberi ceramah di dalam masjid.

Korang lihat gambar sebenar di bawah ini. Sebenarnya gambar di atas adalah diedit semula berdasarkan gambar di bawah ini. Kononnya nak menunjukkan YB Kamalanathan berceramah di dalam masjid. Sedangkan apa yang berlaku sebenarnya beliau hanya berceramah di perkarangan masjid, bukan di dalam masjid.

Fitnah ini heboh diperkatakan hingga Malaysiakini juga turut mengiktiraf fitnah ini. Sudah sememangnya Malaysiakini kaki fitnah… Malah beberapa blog pencacai PAS tanpa segan silu menyiarkan cerita fitnah ini.

Fitnah ini direka sendiri oleh Arc Bishop Kristian Selangor iaitu Father Khalid Gereja A.K.A Khalid Beer… Korang tengoklah link di bawah…

UMNO, Kura-Kura dan Perahu

BONGKAR: ‘Ustaz Kamal’ masuk masjid – Pukulan maut buat penyokong totok Umno!

‘Ustaz Kamal’ MIC pula didakwa masuk masjid

Aku cabar semua penyokong PAS sekelian agar membawa hal ini kepada MAIS dan JAIS… Jangan banyak beralasan…

Pautan blogger lain yang turut mengutuk fitnah PAS ini:

Fitnah Khalid Samad terhadap Kamalanathan kantoi , terbukti PAS kaki fitnah !!

GEMPAR! KHALID GEREJA KANTOI MENIPU!

Hakikatnya… PAS MEMANG KAKI PENIPU NOMBOR WAHID!!!


2 comments

  1. Safee

    Haii.. aku ja la mengomen dalam blog hang ni..

    Ni lagi 1. Persamaan yang aku tengok dalam gambaq ni… Semua tunjuk P.Kamalanathan ada dalam masjid. Aku nak tanya hang dulu, hang tau ka kawasan mana dikatakan masjid dan kawasan mana dikatakan ruang legar masjid? (aku assume hang maksudkan kawasan ruang legar ni bukan kawasan boleh solat la. Tapi xpa, kaau definisi xsama, hang reply, nanti aku bgtau)

    Kalau tengok dalam gambaq tu, kamalanathan ada ja kat kawasan solat. Yang baris2 saff tu wat apa kat situ kalau bukan sebab orang nak semayang kan?

    Selagi mana 1 kawasan tu ada di dalam area yang dikelilingi tiang masjid, dia adalah kawasan masjid, boleh i'tikaf dalam tu.

    Aku nampak kamalanathan ada kat kawasan tu. Jadi, dalam masjid jugak la 2..

    Aku xbangkang pun orang bukan islam ada dalam masjid. selagi mana aurat ditutup sekadar mampu, dah boleh masuk masjid. Sedangkan isteri2 menteri pun ramai ja masuk masjid nampak jambui kan? :)

    Haa.. aku tggu nk dengaq hujah hang.

  2. eXception

    Ha ha ha ha, hang mmg ghapla laa… Aku cuma nyatakan Kamalanathan tak beri ceramah kat dalam masjid. Nak masuk dalam masjid boleh tapi kena la tutup aurat. BODO!! Baca betul-2 artikel dalam blog aku ni… Bukan mcm korang, bawak masuk amoi yang spesis pemakan babi, dah tu tak samak… pakai lak baju ketat sampai terbeliak bijik mata puak PAS… Pasal isteri menteri nampak jambul tu hang nak kecoh. Bukan nampak betis… BODO!! Kalo dah sesama wanita dan beragama Islam kat dalam masjid… Tak jadi kesalahan pun… Cuma dosa dia tak tutup jambul tu antara dia dengan Allah la… Tapi puak hangpa tu bawak amoi seksi, pakai ketat-ketat nampak betis licin.. Fuh… Terbeliak bijik mata jemaaah lelaki… Tapi Tok garu kata semua tu halal… Nak tgk sampai terjojol bijik mata pun tak kisah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>