«

»

Sep 04

Katy Lim Li Lian, Anak Babi Hina Allah…


Katy Lim Li Lian… Mana Lu Mau Lari!!?

Di sini aku siarkan kenyataan amoi lahanat dari keturunan spesis babi tonyok yang terang-terangan menghina Allah…

Nampaknya anak babi ni dah ketar lutut bila ramai yang sudah membuat laporan Polis terhadapnya… Itulah, kata pepatah kerana mulut badan binasa… Kini aku berjaya jugak trace profil Facebook menatang haram jadah ni… Ni profil Facebook dia: Katy Lim Li Lian. Tapi dia dah delete akaun FB dia, lahanat sungguh…

Kepada Menteri yang berkenaan, harap keris yang dihunus sahaja panjang… Tapi telor pendek… Bacul dan pengecut… Jika Aduka Taruna dan Hassan Skodeng cepat jer tindakan diambil, mentanglah mereka tu melayu… Jika masih tiada tindakan dari Menteri yang berkenaan, kami blogger-blogger seangkatan akan mendesak nko RESIGN!! Kami akan membuat surat kepada Datuk Seri Najib dan meminta Datuk Seri Najib melantik menteri baru untuk menerajui Kementerian yang sepatutnya bertindak tegas, tetapi bertindak macam PONDAN!!


8 comments

Skip to comment form

  1. Kerang Laut

    Sesungguhnya Allah akan membalas dengan azab yang pedih kepada orang-orang kafir diakhirat kelak selama-lamanya…

  2. yashiro

    macam mana nak cari dia dgn FB id dia kalo dia tukar nama lagi? mintak tlg tnjk ajar satu-persatu….

  3. eXception

    Sbnrnya seorang informer tersilap bg akaun Facebook sorang amoi Singapore, kebetulan nama dekat-dekat sama. So informer tu salah faham antara nama Katy Lim Li Lian dengan amoi yang tak pepasal jadi mangsa iaitu Love Lilian… Hu hu hu… my bad… my bad… Tak selidik betul-2… Pepun selepas berjam-jam Googling barulah dapat link sebenar akaun FB Katy Lim Li Lian ni, tapi lahanat ni dah delete akaun dia… Sebab tu tak dapat trace… Apapun sorry for the missunderstanding, cuma nak mengelakkan yang takde kena mengena jadi mangsa…

  4. Titanickaram

    Baru keluar dlm berita di TV3 tadi ,4/Sep 2010 8.00PM. Kes "Katy Lim Li Lian" telah mendapat perhatin dan ulasan dari Perdana Menteri sendiri. PM sendiri menyuruh pihak polis ambik tindakan. Mcm kes "namawee" dulu, Kalau dah kuar sendiri dari mulut PM, dah tentu "Katy Lim Li Lian" akan ditangkap atau disoal. Ataupun Ibu/bapanya sendiri akan dipanggil ke balai polis. Larilah ke luar negeri pun. Sampai lubang cacing pihak polis akan cari. Jgn risau. TQ

  5. eXception

    Hakikatnya mulut DS Najib sudah berbuih mengarahkan tindakan diambil, tetapi menteri berkenaan masih belum jalankan tugas… Agaknya nak tunggu DS Najib sendiri ambik tindakan kot?

  6. Titanickaram

    Memandangkan PRU dah dekat, setiap tindakan yg popular dan mendapat perhation ramai khususnya org melayu, tindakan pasti diambil. Apapun yg penting, biar org yg menghina ISLAM mendapat balasan setimpal. Official or non official action will be appreciate.

  7. lidey lim

    tak sangka sampai camni jadiknya. inilah akibat kaw umat Islam sendiri sanggup jadi balaci kafir.
    dah confirm depa berani buat bukan2.

    sebap sebilangan kecil wat camni, semua orang kena tempias. bukan setakat tempias diri sendiri, agama pun jadi taruhan.

    huh

  8. nourash3q33n

    sengaja mencari perhatian kerana setakat ini pihak tertentu amatlah berlembut ke atas hukuman yg dikenakan. Setelah maaf terbuka dipohon kes dbuang….tp kepuasan tetap dmiliki olehnya kerana berjaya menarik perhatian dan meluahkan apa yg drasa. Seharusnya hukuman lebih tegas dan keras bukan setakat memohon maaf secara terbuka sahaja wlpn dia seorang juvenil tp cara dia bfikir seolah2 dia mmg mencabar undang2 negara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *