«

»

Apr 30

Kereta Peronda Polis Langgar Orang?? Gambar Ini Buktinya…


Bukti Bergambar Kereta Peronda Polis Langgar Orang Semasa Riot Bersih 3.0

eXception malas nak ulas panjang-panjang… korang tengok sendiri la…

Nota: Dialog eXception sengaja tambah untuk mendapatkan kesan dramatik saat-saat demonstran Bersih menyelamatkan rakannya di bawah kereta… Kah kah kah kah kah kah!!


8 comments

Skip to comment form

  1. Anonymous

    buat penat angkat keta…kucing pun aku nampak kalo jengok bawah tu…takpon korang try tengok dalam enjin kot

  2. Anonymous

    Sila lawati untuk Melayu Bogel :-

    http://beritasemasa.com/

  3. ONESiXdesign

    please reedit the pic bro, yang ko tulis "argh polis anjing" tu adalah wartawan TV alhijrah yang cuba menyelamatkan polis.dia menghalang pemdemo dari memijak kereta polis.

  4. ONESiXdesign

    bro, pls reedit pic 1st.orang yang ko tulis "argh polis anjing" tu adalah wartawan TV Al Hijrah, yang cuba menyelamatkan polis..

  5. eXception

    Thanxxx for the info… dah betulkan… Maafkan saya…

  6. Anonymous

    ada 'pihak' yang suruh org buat kacau time perhimpunan bersih…menimbulkan kekecohan dan batu api kepada peserta bersih yang 'original'….sungguh bijak 'pihak' itu arrr…

  7. Anonymous

    wei pukimak.. mmg ade orang kena langgar la anjing… bodoh !!!! cuma x tersodok bawah kreta je… bangsat ko nih… nk slamat kn org pn ko gelak… cuba bapak ko ken lnggar.. x ko check bwah kreta tuh… bODOH !!!!

  8. eXception

    Uikss… ada anjing gila mai menyalak sini laa…. ha ha ha ha ha ha… Awat hang menyalak?? Ada aku sebut dalam artikel di atas, TIDAK ADA SEORANG PUN DEMONSTRAN YANG DILANGGAR?? Takdak kan?? jadi yang hang tetiba meroyan apahal?? Aku cuma maksudkan tidak ada mangsa di bawah kereta sahaja… Yang depan pi terbalikkan kereta peronda tu apahal?? Kereta peronda tu terbabas sebab apa?? Sebab depa dok baling batu kat polis tu… Ada polis tu datang nak tangkap depa?? takdak… Polis tu cuma lalu meronda sahaja… Yang depa pi baling dan pecahkan cermin kereta peronda tu apa pasai?? Lain kali… sebelum nak menyalak… Baca betul-betul… Jangan main ikut dan tembak… Kan dah kena balik… kah kah kah kah kah!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *