«

»

Nov 16

Lagi isu saham bernilai RM 8 Juta


Isu Skandal Saham Bernilai RM 8 Juta Azmin

Berikut adalah antara gambar slip dan cek yang aku perolehi dari blog Gerakan Anti PKR dan blog X-PKR.

Jika ingin kepastian kesahihan bukti yang diperolehi sila rujuk kepada penulis blog tersebut.

Gambar-gambar di atas adalah ihsan dari blog Gerakan Anti PKR dan blog X-PKR.


13 comments

Skip to comment form

  1. Jeffry

    SLM BRO..DGR CITER DIA NAK LARI P MEKAH. NK DOA DPAN KAABAH KOT MINTAK TLG LEPASKAN DIA DR BALA.

    RASE2 BERKAT KE DIA G SANA LEPAS MKN RASUAH BEJUTA2? HEHEH

  2. Anonymous

    Dr M: Anwar right choice to bankrupt S'gor

    Kanesin SVS Sappania Pillay: Tun Dr Mahathir Mohamad, it was you who made Anwar Ibrahim the finance minister in your cabinet and he was sacked for reasons other than failing as finance minister if my memory serves me correctly. I am sure he would have learnt from his 'failure'.

    Ed: Hmm, and yet he was the right choice for finance minister under your administration. I guess Mahathir always had the tendency to surround himself and his cabinet with people who 'didn't know anything' in relation to the offices they held.

    SusahKes: Well, let's see Dr Mahathir. You were responsible for:

    1) Awarding privatisation contracts at hugely inflated prices

    2) Bailing out MAS by paying higher than market value for its shares

    3) Using Petronas to bail out your son

    4) The loss-making Paya Indah Wetlands/Sepang projects

    5) The loss-making Putrajaya development

    6) The loss-making Cyberjaya/MCS development

    7) The huge Bank Negara forex trading losses (which you conveniently called 'paper losses')

    8) Bailing out Proton and passing the mess back to the taxpayers

    I've only just mentioned the financial side. What about the 'raid' you made on the judiciary? What about the use of ISA/OSA? What about corruption?

    Do you know how much of potential FDI we lost over the years because of the non-financial aspects of your dictatorship? Aiyo, Dr M, don't 'pusing-pusing' la…

    Victor Johan: Mahathir, when journalists seek your opinion, it does not mean that you should think they and the rakyat are stupid. Your reply only reflects who you are.

    In my opinion, your statement certainly reflects your mental state – you're uncomfortable with the progress that Anwar and other like-minded Pakatan Rakyat representatives are making in providing the rakyat with an alternative government come the 13th general election.

    Their success will certainly be your demise and those of the other BN reps – all the cans of worms and skeletons in the closets will be revealed. We need facts, not gutter-level political replies. You were prime minister and finance minister once, remember?

  3. Wong Pencen

    "eXception said…
    Aku rasa nko silap dengar atau terpandang atau terbaca… Nik Aziz cuma nyatakan dia setaraf dengan babi, bukan Nabi laa….

    eXception – Bukan Sekadar Blog Picisan

    November 14, 2009 6:05 PM"

    Saya terbaca ulasan eXception di blog Berani Membuat Pilihan dan saya berpandangan ulasan ini datang dari minda picisan.

  4. Langsi

    Setuju dgn WongPencen… Pemikir Picisan takkan mengaku blognya blog picisan! Macam orang gila yang takkan mengaku gila….

    Blog eXception dah sama tarafnya dgn House PK; JeffryDamien; Gomo; PerakBangkit; dll

    Tapi aku tetap minat sebab dia tak pengecut mcm House PK asik tak approve komen aku… PK tengah keperitan menelan kenyataan

  5. eXception

    Anonymous kalo nko nak buat artikel yg panjang-2, elok nko buat blog la… Jangan penuhkan blog aku ni dengan artikel. Ni ruangan utk meberikan komen berkaitan dengan tajuk sahaja.

    Wong Pencen… Ikut suka aku la minda picisan ke hape ke… Aku tak kacau rumah tangga nko pun dah cukup apa… Ini pendapat dan pandangan aku. So ikut aku la nak cakap apa, bukan pakai otak ko pun nak pikir…

    Langsi, orang gila walaupun tak mengaku gila, sudah pasti dapat jaminan dosanya yang lalu akan diampunkan Allah… Tetapi yang gila buntut lelaki lain, yang gila bini orang… yang gila pangkat, kuasa, jawatan… Jika tak taubat, tak taulah…

  6. kayugetah

    Salam… cukup-cukup la tu… kalau ada adab sebagai orang / melayu / islam atau apa pun bangsa anda… x payah nak sampai bising-bising kat blog orang… x suka baca x payah masuk… buat blog sendiri.. kalau terasa dengan exception tulis.. sukahati dia la.. blog dia… jgn melatah…

    Salam…

  7. Langsi

    Kayugetah… patutnya ko masuk dan buat komen yg sama pada blog2 pro Be-eNd seperti House PK, JeffryDamien, GOMO, PerakBangkit…
    Bukan setakat adab… carutmarut, makihamun dan yg teruknya penuh dgn fitnah semata-mata! Ko tengok adab bangsa Melayu kita ni!Layari la sepuasnya kat blog2 tu…

    Aku lebih gemar merayau kat blog orang sebab nak bagi pendapat dari pihak sebelah plak! Kita kan ade 2 telinga, 2 mata, 2 otak…. gunakanlah sebaiknya

  8. Wong Pencen

    "Ikut suka aku la minda picisan ke hape ke… Aku tak kacau rumah tangga nko pun dah cukup apa… Ini pendapat dan pandangan aku. So ikut aku la nak cakap apa, bukan pakai otak ko pun nak pikir…"

    Bukan saya yang mengaku blog aku bukan sekadar blog picisan. eXception yang mengaku. Saya sekadar mengingatkan supaya orang tak perkecilkan, supaya eXception tak bercanggah-canggah dalam menyatakan pandangan, supaya orang yang baca boleh terima idea yang disampaikan.

    Tapi kalau baru kena usik sikit dah melenting-lenting sampai kata pasal rumah tangga orang, minda dan otak orang, nampak sangat memang eXception bukan sahaja penulis yang menulis dengan minda picisan, malah memang eXception tidak berminatpun untuk memperbetulkan kesilapan yang ada.

    Dengan melenting sedemikian maka terserlahlah sikap sebenar eXception. Tidak pedulikan orang, hanya pentingkan pemikiran, pandangan dan pendapat sendiri. Tidak sama sekali peduli samaada betul atau salah, asalkan cakap, asalkan tulis.

    Adakah ini tahap dan cara pemikiran serta tindakan eXception? Mungkinkah ini juga cara para bloggers yang menyokong BN dan UMNO? Atau mungkin juga ini cara BN dan UMNO?

    Kalau ia dan ianya tidak cuba diubah, saya berpandangan tidak akan ada perubahan akan kekuatan BN dan UMNO. Akan terus menurun dan kalah dengan lawan yang sememangnya tidak kuatpun.

    Bila sebegini, teringat saya akan satu peringatan dari kata-kata orang terdahulu. Menang sorak kampung tergadai.

  9. Langsi

    Ape kate kite tuko je motto….

    Bukan Sekadar Di Pinggiran….. dah kat dalam longkang pun!

  10. Langsi

    TUK…! TUK…! TUK…!

    Assalamualaikummmmmmm! Buat ape tu?

  11. Langsi

    eXception – bukan sekadar blog PICISAN
    dah bertukar motto dah… bertukar!

    eXception – bukan sekadar blog di pinggiran… dah terbongkak dalam longkang dah pun!!!!!!!

  12. Anonymous

    Menjelang Tahun 2010 ni… kalo blog ni tak diupdatekan maka kita talkinkan dia pada 1 Januari 2010!

  13. eXception

    Talkin je la nko sorg-sorg… Aku bz sket nak pindah opis baru, so xde masa nak bukak blog… Bila dah settle kemas barang baru bukak blog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>