«

»

Apr 10

Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0


Propaganda Kristianiti Dan Dajjal Bershit 3.0

Poster di atas banyak tersebar dalam Internet… Slogannya… Keep Calm And Support Bersih…

Pernah korang mengkaji asal-usul slogan di atas??

Untuk pengetahuan korang, slogan yang hampir serupa, iaitu: Keep Calm And Carry On

‘Keep Calm And Carry On’, adalah poster propaganda yang dihasilkan oleh kerajaan British pada tahun 1939 semasa awal Perang Dunia Kedua, yang bertujuan untuk menaikkan semangat rakyat British dalam misi penjajahan. Ianya dilihat hanya untuk pengeluran yang terhad, dan kurang dikenali. Poster ini telah dijumpai semula pada tahun 2000 dan telah disemak yang dikeluarkan oleh beberapa syarikat-syarikat sektor swasta, dan digunakan sebagai tema hiasan untuk pelbagai produk lain. . Terdapat hanya dua contoh poster yang diketahui masih wujud di luar arkib kerajaan sehingga kira-kira 20 koleksi asal telah dibawa masuk ke Pertunjukan Barangan Antik pada tahun 2012 oleh anak perempuan seorang bekas ahli Royal Observer Corps.

Poster pada mulanya dihasilkan oleh Kementerian Penerangan, pada tahun 1939, pada permulaan Perang Dunia Kedua. Ia bertujuan diagihkan untuk menaikkan semangat semasa perang. Walaupun poster diedarkan hanya dalam jumlah yang terhad, 2500000 salinan telah dicetak. Pereka poster tidak diketahui.

Sumber: Wikipedia: Keep Calm and Carry On

Jelas sekali terdapat agenda Barat di sebalik kempen Bersih 3.0. Misi penjajahan psikologi sudah pun bermula… Yang mana kalangan melayu tolol dan bodoh dek disebabkan terlalu selesa hidup dalam suasana aman-damai, turut sama menjayakan Bersih 3.0 ini… Adakah mereka sedar?? Tidak?? Mereka adalah terdiri dari kalangan melayu yang tolol dan bodoh sombong, manakan mungkin mereka akan sedar hatta pendedahan seperti ini dikeluarkan…

Mengapa eXception mengatakan terdapat agenda Dajjal di dalam Bersih 3.0?? Jika korang buka lembaran sejarah… Agenda Dajjal adalah bermula dari Britain sebelum merebak ke Amerika… Kita semua sedar bahawa Britain dan Amerika merupakan sekutu kuat dalam misi memerangi Islam…

Cuba lihat lambang salib di atas mahkota itu… Tahukah anda itu lambang apa?? Itulah lambang Templar Cross…

Ianya mempunyai kaitan dengan Knight of Templar…

The Knights Templar is an international philanthropic chivalric order affiliated with Freemasonry. Unlike the initial degrees conferred in a Masonic Lodge, which only require a belief in a Supreme Being regardless of religious affiliation, the Knights Templar is one of several additional Masonic Orders in which membership is open only to Freemasons who profess a belief in the Christian religion. The full title of this Order is The United Religious, Military and Masonic Orders of the Temple and of St John of Jerusalem, Palestine, Rhodes and Malta. The word “United” in this title indicates that more than one historical tradition and more than one actual Order are jointly controlled within this system. The individual Orders ‘united’ within this system are principally the Knights of the Temple (Knights Templar), the Knights of Malta, the Knights of St Paul, and only within the York Rite, the Knights of the Red Cross. The Order derives its name from the historical Knights Templar. One theory of the origins of Freemasonry claims direct descent from the historical Knights Templar through its final fourteenth-century members who took refuge in Scotland, or other countries where the Templar suppression was not enforced. Although the theory may not be dismissed, it is usually deprecated on grounds of lack of evidence by both masonic authorities and historians.

Sumber: Knights Templar (Freemasonry)

eXception tak nak cakap lebih… Cuba berharap kepada mereka yang tersesat… Buka hati… Buka minda… Renung-renungkan… Jika was-was, dirikanlah solat istikharah… Allah Maha Mengetahui… Jauhi sebarang aktiviti yang ada snagkut paut dengan pergerakan Dajjal Laknatullah… Na’uzubillah Min Zalik…



1 comment

  1. Anonymous

    Memang pun!!! Anwar kan ngaji pasal world war 2, lambang templer cross tu kan memang pada zaman Alexender the great!!! Tapi aku rasa baik Tuan blogger kaji lambang nazis pulak memang ada persaman tapi bezanya hujungnya bengkok!!! Kalu ikut kajian aku memang org Jerman penganut Kristian yg bencikan yahudi tapi cross of templer sebalikny..disebabkan itulah walaupun seagama saggup berperang disebabkan fahaman kristian yg berbeza. Sama mcm kita islam sunnah,syiah!!!Umno dan Bn!!!
    Renung renungkanlah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>