«

»

Aug 14

Tulang Besi Bacul & Penakut…


Korang baca artikel dalam Malaysiakini ini, yang bertajuk Blog buang artikel ‘konspirasi’ selepas dinafi PAS S’gor. Korang tahu siapa pemilik blog tersebut? Siapa lagi, nama samaran dia Tulang Besi (sepatutnya digelar Tulang Anjing sahaja.

Betapa baculnya dan penakutnya Tulang Besi ini kerana menarik balik artikel berkaitan masalah dalaman PAS Selangor. Tulang Besi inilah yang menulis blog yang mengatakan Mufti Perak Pelacur. Rujuk: Harussani. Ulama yang Melacurkan Diri untuk UMNO

Lihatlah betapa penakutnya Tulang Besi ni, setelah artikelnya menyentuh hal ehwal dalaman PAS, mendapat bantahan dari PAS Selangor, terus dipadamkan artikel tersebut. Penakut betul anak gampang ni. Tulang Besi ni memang pengecut, elok jadi tulang ayam lagi bagus.


12 comments

Skip to comment form

  1. YANG GAMBI

    Salam bro,

    Pasai apa tulang ayam ? Tulang babi lah…… kalau nak Islam sikit panggil je tulang khinzir……

  2. Arif Omar

    ini yang dikatakan blogger pelacur. jenis blogger nak cari makan dan nak bodek bos bukan utk kepentingan agama, bangsa, negara

  3. Manusia Biasa

    Saudara, takkan gambar sendiri kat profile pun tak letak kot…Nama sendiri pun takde….Ini tanda-tanda penakut dan bacul nie….Lepas tu bolehlah maki hamun org lain tak tentu pasal sbb org bknnye kenal pun saudara nie siapa….Pengecut, pengecut…Bacul, bacul….Dayus, dayus…..Kesian saudara….Ish ish ish…

  4. Jeffry

    SLM BRO…AHHH TULANG ANJING KE BABI KE KHINZIR KE, SI TULANG TU TETAP TULANG BINATANG!! HARKK PTUIHH!!..WEII MANUSIA BIASA..KLU KO MANUSIA ORI JGN NGATE ORG..KO SENDIRI MCM MANA?..ADE BRANI LETAK GMBR MUKE KO?? KEHKEHKEH..PTUIHHH!!

  5. kasi

    Dah apa yang dikatakan salah, maka tarik balik lah.Lagipun sudah minta maaf atas keterlanjuran info.

  6. Maya Khairy

    Salam Saudara Exception,

    Apakah ilmu yang kita ada sehingga berani berkata bahawa seorang mufti telah melacurkan diri, ini semua berpunca dari kesilapan Dollah-Khairy.

    Segerakan Tindakan UMNO Ku Sayang

  7. eXception

    Kepada Manusia Biasa, ko nak kata apa, katalah… Aku tak letak gambar aku bersebab… Setiap blogger BPN berdepan dengan berbagai ancaman… So aku ada hak utk lindungi identiti aku… Bukan bacul, bukan pengecut… Aku tak macam si Tulang Anjing tu… Kepada kasi, rasanya info pasal pergolakan dalaman PAS Selangor tu betul, cuma ada pihak yg tak senang hati… Tu ajer…

  8. Anonymous

    "Manusia biasa" tu macam terasa jer…

  9. eXception

    Alah puak-puak jumud mmg mcm tu, ada je tak kena… Kang bila aku letak gambar aku kang, tak pasal-2 kena block tgh jalan… Tau je lah geng-geng jumud ni semua samseng taik kucing… Ada sorang blogger, cermin kereta kena pecah…

  10. Anonymous

    [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Codes[/url] gives you a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-money-maker/]Club Penguin Money Maker[/url] that permits you to make a lot of coins in Club Penguin.
    [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin[/url] also gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-trackers/]Club Penguin Trackers[/url] such as a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-aunt-arctic-tracker/]Club Penguin Aunt Arctic Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-cadence-tracker/]Club Penguin Cadence Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-gary-tracker/]Club Penguin Gary Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-band-tracker/]Club Penguin Band Tracker[/url], a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-rockhopper-tracker/]Club Penguin Rockhopper Tracker[/url], and a [url=http://cpcheat.org/club-penguin-sensei-tracker/]Club Penguin Sensei Tracker[/url].
    Finally,[url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Cheats[/url] gives you [url=http://cpcheat.org/club-penguin-bots/]Club Penguin Bots[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Mission Cheats[/url] and [url=http://cpcheat.org/]Club Penguin Coin Cheats[/url]

  11. eXception

    Ni yang aku menyampah ni… Ada jer yg nak spam blog aku dengan mesej ntahapehapentah…

  12. Anonymous

    China and Russia put the blame on some screwed up experiments of US for the earthquake that happened in Haiti.
    Chinese and Russian Military scientists, these reports say, are concurring with Canadian researcher, and former Asia-Pacific Bureau Chief of Forbes Magazine, Benjamin Fulford, who in a very disturbing video released from his Japanese offices to the American public, details how the United States attacked China by the firing of a 90 Million Volt Shockwave from the Americans High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) facilities in Alaska
    If we can recollect a previous news when US blamed Russia for the earthquake in Georgio. What do you guys think? Is it really possible to create an earthquake by humans?
    I came across this [url=http://universalages.com/hot-news/what-happened-in-haiti-is-it-related-to-haarp/]article about Haiti Earthquake[/url] in some blog it seems very interesting, but conspiracy theories have always been there.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>